Garantie de calitate prin producție proprie, competenta și flexibilitate

Mai mult de 50.000 de garduri au fost deja construite în ultimii ani la Guardi: 50.000 de garduri care să protejeze case, spații și grădini. Motto-ul Guardi este de a face întotdeauna garduri, care vor dura o viață întreagă, de care proprietarii se pot bucura mai mulți ani.

Sistemul de gard Guardi se bazează pe trei piloni: o calitate excepțională, design de măiestrie excepțională la prețuri accesibile. 

Ai cumpara un gard o dată în viață, așa că pentru noi, este foarte importanta calitatea.

Gardurile Guardi sunt unice. Guardi este singura companie care poate oferi următoarele:

  • Garanție de 15 ani; Casa de productie proprie înseamnă că gardurile noastre de aluminiu sunt proiectate, asamblate si imbracate in stratul de vopsea exclusiv în fabrica noastră de producție. Acest lucru înseamnă un control superior al calității în fiecare etapă a procesului de fabricație.
  • Gardurile Guardi au Sigiliul Elvetian independent de calitate - ceea ce înseamnă că gardurile noastre au viață lungă, datorită acestui strat unic de vopsea.
  • Cel mai bun preț garantat; Vă asigurăm că veți obține un produs de calitate la cel mai bun pret cu noi. Dacă ați găsit un preț mai bun, îl vom potrivi!
  • Gardurile Guardi au o NANO-tehnologie impotriva prafului, un proces de protecție cu vopsea speciala, care a fost testat exclusiv, de tehnica de vopsire electrostatica IGP, pentru Guardi.
  • Cea mai mare selecție de modele de gard, 250 culori, 100 000 combinații de stiluri tradiționale la cel mai nou design.
  • Cel mai mare nivel de personalizare, gardurile trebuie să aibă opțiuni extinse de personalizare pentru a putea fi pe placul oricarui client. Gardurile trebuie să fie construite in functie de caietului de sarcini si de peisaj. Guardi are ingineri mai bine pregătiți. Pentru a menține costurile forței de muncă reduse, competitorii noștri au recurs la o abordare automatizata. Cu toate acestea, roboți nu pot înlocui mâna omului.
  • Cel mai scurt timp de livrare 6-8 saptamani.
  • Sistem de fixare stabil bazat pe suruburi - Spre deosebire de competitorii nostri, care folosesc sudura pentru gardurile lor, am separat piesele noastre și vopsit toate elementele separat. Sudura este o tehnologie mai veche care duce frecvent la exfoliere și are un termen de valabilitate mai scurt.